31-07-17

Juste !!

ea448469d88af19959979bcbb2d5d389--running-motivation-running-quotes.jpgrunning-quotes-rob-haneisen.jpg

Week 2

back-on-track-3.jpgOm te tonen dat serieus is: ... 'benk ik ier terug si' tongue-out... we staan nu op 11 weken van de 'Bruhhe' marathon  die ik wil gebruiken om in Valencia, 5 weken later, een sub 4 uur marathon te lopen.

Deze week ben ik 3 maal gaan lopen, telkens boven de 10 km dus mijn start is genomen, vanaf nu wordt dit 4 keer met telkens één 20-er erbij, toegeven ik ben verre van een expert ivm. marathonschema's maar gezien ik toch al een 10 tal van die 42-tigers uitliep ken ik mezelf in deze situatie wel al een beetje en dit schenkt me wat vertrouwen.

Deze week ook 2 kilo achtergelaten en nee kmoet ze niet terug laat maar daar ... dus dit zit ook snor.

Verder tijdens het weekend boer en tuinder gespeeld en gelik ne echten men winterpret in de grond gestoken ... terwijl Heidi met de bloemkool aan de slag ging haha ... we doen wa wi ...

Minpunt was wel da men mauve moaten under wreed verslikt  en in den Antwerp, slechte eerst helft maar goede tweede zorgde maar voor 1 puntje ... dit betekend dat er zondag tegen men geboortestad best gewonnen wordt anders zal het met 1 op 6 alweer crisis zijn ...tkan rap gaan ...

Zeg makt er een top week van wi ... bey

26-07-17

Terug

Ja, ja, hier ben ik weer … veel te lang geleden dat ik dit forum nog eens gebruikte en nochtans was ik grote fan van het” blog – wereldtje”.  Ik herinner me nog hoe ik elk postje van “marathonloperkoen” en van “Frank Spencer” op de voet volgde … tips verzamelde en in bewondering stond voor hun geleverde prestaties. Ik had er dan ook zonder dit te weten, 2 kanjers uitgekozen. Bij velen vielen de blogjes dan ook stil(ler) en werd er meer en meer overgeschakeld op ons aller “smoelboek” . Een medium die zeker zijn verdienste heeft hoor,  die veel sneller is en supergoed dient om afspraken te maken en snelle info uit te wisselen maar hey … call me “oldskool” ik mis toch wat diepte …en eerlijk ben ik niet bijster geïnteresseerd in ieders opmerking over elk item in “den wereld” … vandaar dat mijn activiteiten op de FB ook magertjes zijn. Dus terug naar hier …na effen puzzelen hoe ik erop raak  want jaja zolang was het geleden en met het vizier naar de toekomst zal ik hier regelmatig terug beginnen posten … hoofdonderwerp blijft het lopen natuurlijk maar “foebal” en ander leuks zal zeker verder aan bod komen …. Ik wil van deze wending ook gebruik maken om terug weer wat ambities om loopvlak te etaleren en heb dan ook maar de “koe bij de hoorns gevat”(geen idee waarom je dit zou doen)… doelstelling najaar 2017:

Marathon Bruhhe op 15 oktober en als “kers op de taart” of “als mossel in de paëlla”  … de marathon van Valencia op 19 november . Ik heb hier helemaal zin in … met dit gegeven in het achterhoofd moeten er ook wat kilo’s af … want  met een rug buikzak een 42-er lopen blijft geen gezellig idee dus hier zijn we al mee begonnen … we gaan “agaleven” ofte anders gaan eten en drinken . Strak 11 km in mijn homeimages.pngtown “Breininge duunnen” alle hop we zien der mee weg.