30-01-17

ERBOREN

De laatste dagen van januari, eindelijk, want voor mij kan februari niet vroeg genoeg komen … zodat alles terug op zijn plaats valt. Tijdens het weekend van 11 februari gaan we verhuizen en normaal gezien zal de volledige binnenkant van onze nieuw stek dan helemaal en piekfijn in orde zijn.

En dan? Ewel …. dan gaat de riem er voor ons helemaal af, effen gewoon doen of zelfs helemaal niets doen … Terug eens kunnen gaan lopen of eens een weekendje weg met de camper, staat allemaal te gebeuren in februari … Verder ga ik deze maand ook eens proberen mee te doen met dien “Tournee Minerale”, alcohol-loos in februari dus … goeie keus van maand trouwens…  tis de korsten …

Herboren worden we in februari … herboren zeg ik u … sealed

576_420_tekst27.jpg

24-01-17

The future

Der is ne tunnel aan het eind daar waar er licht is … jaja echt wel wi …laughing

naamloos.png

Verhuis datum staat vast wat wil zeggen nog 2 lange weekends straf voort doen en patat .. we zien aan den arrivé… en wat vooral belangrijk is de volledige binnenkant van us nieuw nestje zal vernieuwd , af en dik in orde zien. Toegeven der is nog werk aan den buitenkant maar da kan wachten tot dien gele bol in de sky de temperatuur wat in de lucht doet schieten. Eindelijk kan alles wat genormaliseerd worden, de zo gemiste “tripkes” met Fons onze camper zijn weer mogelijk vanaf eind februari en da lopen kan weer opgeschroefd  worden want ‘t bleek onmogelijk voor mij om hier regelmaat in te krijgen of te houden. In die mate zelfs dat ik de marathon van A’pen waarschijnlijk niet zal lopen, te nipt peis ik maar wel ene wat later, ik probeer nog steeds geen twee keer dezelfde te lopen .. . we shall see zeit den blinden.

naamloos1.png

03-01-17

Happy one

Een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar aan iedereen .... 2016 was op velerlei manieren geen topper en hopelijk wordt 2017 beter ... Er staan wel al wat leuke zaken te gebeuren.

Vooreerst een verhuis, ik hoop na nog een maandje hard werken we naar Bredene kunnen trekken, de binnenkant van ons huis zou dan af moeten zijn, de buitenkant en tuin kan tot in de lente wachten en daar kunnen we onze tijd voor nemen... Mede door onze verbouwplannen is het lopen op een laag pitje gezet en daar wil ik nu al verandering in brengen ... ken jezelf, mag wel na 50 jaar dus stap 1 is een doel uitpikken, een schema maken en de excuses overboord gooien ... Ik zal mikken op de Marathon van Antwerpen... de enige marathon waar  ik heb moeten uitstappen na 22 km met Achilles-problemen. embarassed Dus deze maand nog wat jongleren tussen werken en lopen en vanaf feb. zou dit beter moeten gaan. deze winkel wordt ook opnieuw in het leven geroepen zodat ik mezelf aan mijn planning kan herinneren .

Voila we zien vertrokken ... toe noaste weke ....naamloos.pngantwerp-10-miles-marathon.jpg