23-03-16

Verder

Toen we terugkwamen van onze zeer avontuurlijke reis vanuit de Dominicaanse Republiek zaten we boordevol  enthousiaste verhalen over wat we allemaal meemaakten, 20 uur na onze aankomst te Zaventem brak er de hel los.. Onze mooie verhalen waren plots minder interessant om te vertellen. Gelukkig staan ze te lezen op de blog van Heidi, gelukkig blijven ze bij ons als mooie herinneringen .

Iedereen is terecht geschokt, boos, kwaad, triest, bang … elk van ons moet erop zijn manier mee omgaan, elk van ons doet dit naar eigen vermogen en op zijn/haar manier .

Het cliché luidt dat we verder moeten, er is geen alternatief … al gaat alles iets stroever, moeilijker en zal het nooit meer hetzelfde zijn. We gaan werken, doen boodschappen zoeken troost in wat ons goed of toch iets beter doet voelen … onze dagelijkse routine helpt toch iets … Ook hier bij mij, ik ga terug lopen … ik maak terug plannen … ik kan niet anders….

Het hoofddoel blijft om in oktober een poging te doen om mijn best tijd op de marathon te verbreken. Ik ga nu tot eind juli proberen vele trage kilometers te maken … om zo een degelijke basis te hebben,  nadien concentreer ik me op wat snelheidstrainingen. Er volgen normaal gezien 2 wedstrijden tijdens dit eerste luik … de “ Great Breweries marathon” in Puurs en de 6 uur te Aalter. De marathon wordt gelopen om mijn basis te verstevigen en ik hoop deze net onder de 4 uur te lopen. Op de 6 uur zou ik graag rond de 60 km uit komen…

Ik denk dat ik deze blog blijf gebruiken ook als lijkt ze weinig relevant met wat  er nu allemaal gebeurt, maar ik voel dat het opschrijven met wat ontlast … ik plaats hem op dit moment niet op fb, daar staan nu terecht andere zaken op …

01-03-16

Dominicaanse baby...

Ja na Londen is het hier wat stiller geweest, klopt helemaal. Ik liep er toen (ziek) mijn halve marathon en was best tevreden met mijn tijd gezien de omstandigheden. Nadien kreeg ik echter wel een terugvalleke, ik kreeg die verkoudheid maar niet uit mijn  lichaam. Dus het lopen stond plots op een klein vuurtje  embarassed … Op 23 februari moest ik dan een MRI laten afnemen om gisteren de resultaten te gaan bespreken met de chirurg. Hoe het komt, ik weet het echt niet maar ik had mezelf bang gemaakt iets wat mij meestal niet overkomt. Gelukkig was alles super, het kan zelfs niet beter zijn. sealed Dus volop lopen dan maar weer? Ewel nee …Hoe nee??? Ewel wij trekken er serieus op uit vanaf morgen… Een zelf georganiseerde rondreis door de Dominicaanse Republiek staat op ons programma … Spannend dat wel … We vliegen naar Santo Domingo, de hoofdstad trekken  door naar Jarabacoa (jungle met spectaculaire watervallen) vervolgens doen we Puerto Plata aan de noordkust en nemen een welverdiende pauze in  Sosuà, verder bezoeken we Samara met hopelijk zicht op de vele walvissen die er op dit moment in de baai verblijven om dan de laatste 3 dagen aan Bavaro af te ronden op het witte strand. cool  Als alles goed komt nemen we de terugvlucht vanuit Punta cana. Ne ferme boterham en een serieus avontuur, we kijken er enorm naar uit. Lot mo kom …och ja en bij terugkomst wordt er ne ferme lap gegeven op gebied van ’t lopen !!! 

images.jpg             naamloos 2.png

naamloos.png

images5WNVQM8E.jpg