23-03-16

Verder

Toen we terugkwamen van onze zeer avontuurlijke reis vanuit de Dominicaanse Republiek zaten we boordevol  enthousiaste verhalen over wat we allemaal meemaakten, 20 uur na onze aankomst te Zaventem brak er de hel los.. Onze mooie verhalen waren plots minder interessant om te vertellen. Gelukkig staan ze te lezen op de blog van Heidi, gelukkig blijven ze bij ons als mooie herinneringen .

Iedereen is terecht geschokt, boos, kwaad, triest, bang … elk van ons moet erop zijn manier mee omgaan, elk van ons doet dit naar eigen vermogen en op zijn/haar manier .

Het cliché luidt dat we verder moeten, er is geen alternatief … al gaat alles iets stroever, moeilijker en zal het nooit meer hetzelfde zijn. We gaan werken, doen boodschappen zoeken troost in wat ons goed of toch iets beter doet voelen … onze dagelijkse routine helpt toch iets … Ook hier bij mij, ik ga terug lopen … ik maak terug plannen … ik kan niet anders….

Het hoofddoel blijft om in oktober een poging te doen om mijn best tijd op de marathon te verbreken. Ik ga nu tot eind juli proberen vele trage kilometers te maken … om zo een degelijke basis te hebben,  nadien concentreer ik me op wat snelheidstrainingen. Er volgen normaal gezien 2 wedstrijden tijdens dit eerste luik … de “ Great Breweries marathon” in Puurs en de 6 uur te Aalter. De marathon wordt gelopen om mijn basis te verstevigen en ik hoop deze net onder de 4 uur te lopen. Op de 6 uur zou ik graag rond de 60 km uit komen…

Ik denk dat ik deze blog blijf gebruiken ook als lijkt ze weinig relevant met wat  er nu allemaal gebeurt, maar ik voel dat het opschrijven met wat ontlast … ik plaats hem op dit moment niet op fb, daar staan nu terecht andere zaken op …

Commentaren

Lichte cola & heavy Cerveza ! Full support als altijd hé!

Gepost door: marksje | 26-03-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.