03-11-15

Helemaal terug ....

Een weekje na mijn marathon kan ik eindelijk even de tijd vinden om even te "bloggen"... druk geweest misschien ??? Zeg maar van yes ...{#emotions_dlg.cool}. Hier volgt een kort verslagje van mijn laatste week:

Zaterdag 24 oktober vertrokken we richting Breda, een lekker zonnetje vergezelde ons op de stads wandeling en tegen de avond trokken we ons hotel in .. enkel nog iets gaan eten in het dichtbij gelegen plaatsje "Dorst" .. resto :"Honger en dorst" ... grappig ! Gezien mijn comeback marathon maar om 11.45 uur van start ging had ik veel tijd om mezelf rustig voor te bereiden, we namen de auto naar Etten-Leur, haalden er mijn startnummer op, gaven mijn drinkflessen af en waren zo ruim op tijd om ferm zenuwachtig te worden .. Vooral Heidi kreeg het even moeilijk, we hebben dan ook een serieuze weg afgelegd samen en waren zeer blij dit nog mee te kunnen maken ... Ik zelf kreeg het wat lastig bij het horen van het startschot en de aanmoedigingen die de lopers elkaar toeroepen net voor de start. Ok man, hoe pakken we dit nu aan ... even wat rondgeluisterd ... ik hoorde een loper zeggen dat hij vlak ging lopen aan 10 per uur ... klonk goed dacht ik ... maar even verderop liep ik bij een klein groepje , man of 5 die de 4 uur grens als doel hadden ... dus ik dacht ik loop zover als ik kan met hen mee indien te lastig kom ik mijn 10 per uur kerel wel weer tegen... maar ik kon zeer goed volgen tot aan km 33 dan voelde ik dat het beste eraf was maar éénmaal je zo ver bent is er geen alternatief meer ... toch. Heidi stond zo'n 6 keer langs het parcours met telkens een motiverende tekst bij zich ... super. Tijdens de laatste 3 kilometers even moeten lossen, het besef dat ik 20 maand na mijn hersenoperatie een marathon ging uitlopen was hier niet vreemd aan ... 03u 56' 15" werd mijn eindtijd en ik ben gezien de omstandigheden hier super tevreden over ik kan nu echt een streep trekken over ziek zijn , herstellen en hopen ... vanaf nu ist terug voor echt Lachen  I'm back ...

------------------------------------------------------------------

Kreeg ik toch nog een ferm cadeau van mijn paarse vrienden zeker ... kip kap gemaakt van Bruhhe ..    Veel tijd  om uit te rusten was er niet want de maandag om 04u 30 opgestaan om te beginnen aan een city-trip Rome, Tong uitsteken 4 dagen en ja er zijn daar heel wat treden ... en nee die afstappen na een marathon lukt niet altijd zo vlotjes ... maar wat hebben we genoten .... man, man, man, wat een week.

Commentaren

Ja man ! SUPERPRESTIGE Mx! Up noar de volgende. Woar is da feestje?!

Gepost door: Marksje | 05-11-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.